Welkom bij Sport en Cultuur in Soest

Nieuws

Vul je aanbod in voor Kies je Sport 2022!

vrijdag 14 januari 2022

kies je sport soest Beste Soester sportaanbieders, 

Kies je Sport en Kies je Kunst 2022 gaat van weer start! Ondanks dat het wederom onzekere tijden zijn, verwachten we dat deze activiteiten vanaf maart 2022 plaats kunnen vinden. Het biedt tevens kansen voor uw organisatie om nieuwe jeugdleden te werven. In deze mail informeren wij u wat u moet doen om met uw vereniging deel te nemen aan Kies je Sport 2022.

 

Tijdens dit sportkennismakingsproject kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de gemeente Soest kennismaken met uw sport én uw verenigingen. Door 3 of 4 opeenvolgende trainingen/lessen bij uw vereniging aan te bieden, leren de kinderen veel van de sport. Het geeft u gelijk de mogelijkheid de kinderen te enthousiasmeren om eventueel lid te worden.

Kies je Sport wordt dit jaar gehouden van 7 maart t/m 1 juli 2022.

Meedoen met uw vereniging

Via www.sportinsoest.nl kunt u zelf al uw activiteiten en contactgegevens invullen en aanpassen wanneer u wilt. Ook kunt u heel gemakkelijk alle aanmeldingen voor uw activiteit volgen.

In deze mail ontvangt u meer informatie over het invullen van de activiteiten en de planning van KjS en KjK 2022. Kies je Kunst wordt gecoördineerd door Idea Kunst en cultuur.

Bestaand account

Als u in de afgelopen jaren ook een aanbod heeft gehad voor KjS en KjK, dan heeft u een account die u ook nu weer kunt gebruiken. U kunt inloggen via www.sportinsoest.nl. Rechtsboven klikt op ‘inloggen’.

Vervolgens kunt u uw gegevens controleren en nieuwe activiteiten toevoegen. Doe dit bij voorkeur z.s.m., maar in ieder geval uiterlijk vrijdag 21 januari 2022. 

Let op; zodra uw activiteit op de website staat is het ook te zien door de kinderen en hun ouders. Hoe eerder de activiteit er op staat, des te meer mensen het zullen bekijken, wat meer aanmeldingen kan opleveren. Kortom; hoe eerder het op de website staat, des te beter het is! 

Account activeren

Heeft u nog geen account dan kunt u die aanmaken door de website www.sportinsoest.nl te gaan.

(1) Klik rechtsboven op ‘inloggen’.

(2) Klik op ‘aanmelden als aanbieder’.

(3) Vul uw contactgegevens en gegevens over uw club in.

(4) Klik op ‘versturen’

(5) U ontvangt vervolgens een link om uw account te activeren, dit kan enige tijd duren.

Zie ook de handleiding in de bijlage.

Hulp nodig?

Uiteraard begrijpen wij dat het activeren van een account en het invullen van de gegevens niet voor iedereen even makkelijk is. Wij kunnen u dan helpen.

In dat geval is het mogelijk om alle gegevens te mailen naar kiesjesport@soest.nl. Dan vullen wij het voor u in. Het enige wat wij van u vragen is de gegevens uit het onderstaande lijstje naar ons te mailen. Dat kan tot uiterlijk 21 januari 2022.

Het gaat dan om het volgende;

  • Gegevens van de contactpersoon uit uw vereniging (naam, mailadres, telefoonnummer)
  • Gegevens van uw vereniging
  • Kies je Sport activiteit, inclusief datum, locatie en mogelijke andere informatie (mocht u dit nog niet weten dan kunt u dat ook later toesturen) 

Uitvoering Kies je Sport en Kies je Kunst 2022

Voor de uitvoering van de activiteiten werken met 4 blokken van 3 á 4 activiteitenweken tot aan de zomervakantie (zie ook de bijgesloten planning).

Indien u dat wilt, kunt u als vereniging in meerder blokken uw activiteit aanbieden. U kunt zelf kiezen welk blok voor uw activiteit of activiteiten het meest geschikt is. Belangrijk is om goed te kijken naar alle feest- en vakantiedagen in de planning. Mocht het lastig of onmogelijk zijn om uw activiteit of activiteiten precies in een blok te laten plaatsvinden, dan kunt u ook afwijken van de verschillende blokken.

Promotie

Vanuit het Kies je Sport en Kies je Kunst team zorgen wij voor de promotie op alle basisscholen in de gemeente. Ook plaatsen wij persberichten en berichten op social media. Uiteraard kunt u vanuit uw eigen vereniging ook uw eigen activiteiten promoten.

Met het mooie aanbod van uw en vele andere sportaanbieders en cultuurinstellingen gaan we in 2022 weer heel veel kinderen kennis laten maken met verschillende sporten en cultuur activiteiten. Wij kijken er naar uit dit samen met u te mogen doen.

 

Kies je Sport en Kies je Kunst 2022 is vanaf maandag 7 maart t/m vrijdag 1 juli.

De kinderen kunnen zich inschrijven vanaf vrijdag 4 februari 19.00 uur.

(zie de planning in de bijlage)

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het uiteraard graag. Net als de afgelopen jaren kijken wij weer uit naar een mooie samenwerking.

 

Met sportieve groet,

 

Namens het Kies je Sport team,

 

Kiesjesport@Soest.nl

Sandra van der Kuilen (06-18538784) en Robbert Jaspers (06-82117728)

 

Recente nieuwsitems